Eloise Sauer
BSR behandelaar

Geboren en getogen in het noorden van Zuid-Afrika begon mijn reis met deze, authentieke Zuid-Afrikaanse techniek, in 2008. Na 2 auto-ongelukken tijdens mijn studententijd had ik jarenlang last van nek- en schouderklachten. In 2008, in afwachting van een doktersafspraak, die voor de zoveelste sessie injecties was, werd het aanbevolen dat ik Body Stress Release probeerde. En zo veranderde mijn leven niet alleen in de verlichting van pijn en ongemak, maar ook in het starten van een geheel nieuwe toekomst. In 2009 volgde ik de BSR cursus in Wilderness en begon mijn praktijk in het prachtige stadje Tzaneen. In 2013 ben ik verhuisd naar Potchefstroom.

Maar hoe ben ik in Nederland terechtgekomen?

In 2010 woonde ik de 10-jarige viering en conferentie van BSRAN bij en werd verliefd op het land. In de loop van de volgende jaren bezocht ik Nederland en realiseerde me dat ik dit mijn permanente bewoners zou willen maken. Eind 2019 kwam mijn droom eindelijk uit en begon het proces voor een nieuwe toekomst met het beoefenen van wat ik graag doe in Nederland. Na 2 jaar in de Noordoostpolder te hebben geoefend, heb ik nu het voorrecht om de cultuur en prachtige natuur van de Achterhoek te ervaren terwijl ik nog steeds doe wat ik leuk vind.

Body Stress Release heeft mijn leven veranderd en in de loop der jaren heb ik hetzelfde zien gebeuren met zoveel van mijn klanten. Pijn of ongemak is niet normaal, laat ons helpen en een verschil maken in uw leven. Ieder van ons verdient een leven van goede kwaliteit gevuld met geluk.