Rene Lensink

BSR behandelaar – Coaching

In september 2009 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Acadamy in Rondevlei, Zuid-Afrika. Het was een fantastische ervaring die mijn verwachtingen helemaal overtroffen.

Ik woon in Aalten samen met mijn vriendin Sandra. We hebben een zoon (Sep) en twee dochters (Lot en Puk).

Mijn eerste contact met Body Stress Release is ontstaan na de geboorte van Lot. De eerste maanden huilde zij enorm veel. Volkomen radeloos zijn wij op
zoek gegaan naar een manier om haar te helpen. Dit nadat de reguliere geneeskunde had aangegeven niet te weten wat er met haar aan de hand was.

Na een aantal dingen geprobeerd te hebben zijn wij terecht gekomen bij Body Stress Release. Na 2 behandelingen was het huilen over! Wat een opluchting voor Lot en natuurlijk ook voor ons. Ik was getroffen door de kracht en de eenvoud van Body Stress Release. Na het tweede bezoek met Lot bij de praktijk in Eibergen stond mijn besluit al vast: Dit wil ik ook doen!

Zelf heb ik daarna ook met verbluffende resultaten Body Stress Release ervaren. Doordat ik jarenlang flink gesport heb en daarbij de nodige valpartijen heb meegemaakt, was mijn onderrug al jaren stijf en pijnlijk. Dit was soms zo intens dat ik niet eens in staat was mijn eigen sokken aan te trekken, laat staan veters te strikken. Inmiddels voel ik mij superfit om de uitdaging aan te gaan om zelf een praktijk te starten en zoveel mogelijk mensen te helpen met Body Stress Release.

Johan Bouwer

BSR behandelaar

In september 2013 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika; Het land waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond.

Body Stress Release heeft mij veel gebracht;

Mijn lichamelijke herstel na een ernstig fietsongeluk waarna ik vastbesloten was om van deze techniek mijn beroep te maken.

Een fantastische opleidingstijd waarbij ik mijn Nederlandse liefde ontmoet heb en bij wie ik sinds juli 2016 mee samenwoon en waarna ik met veel plezier en passie mijn nieuwe vak kon gaan uitoefenen.

Mijn vrouw en ik werken samen in onze praktijk in het midden van het land en daarnaast heb ik het genoegen om 2 dagen per week in Aalten te werken met Rene en Susanne. Ik vind het dagelijks een voorrecht om Body Stress Release te mogen uitoefenen omdat deze techniek zulke fantastische resultaten oplevert. Het is zo mooi om te zien waartoe iedereen zelf in staat is zodra we een beroep doen op ons zelfherstellend vermogen: lichaamsspanning loslaten waarna herstel kan intreden. Ik wens u veel ontspanning en herstel toe!

Susanne Huber

BSR behandelaar – Emmett therapeut

Ik werk sinds 2008 met BSR. In dat jaar ben ik ook weer teruggekomen uit Zuid-Afrika, waar ik sinds 1990 gewoond heb.

Voordat ik de opleiding tot BSR Practitioner heb gedaan was ik professioneel muzikant. Ik gaf les in viool en ritmische instrumenten. Daarnaast heb ik in verschillende orkesten in Duitsland gespeeld en ook in het orkest van Kaapstad (Zuid-Afrika). In Zuid- Afrika ben ik zodoende ook in aanraking gekomen met BSR. BSR is de techniek die mij en mijn collega’s hielp om de uitdagingen wat betreft gezondheidsklachten, die muzikanten oplopen in hun loopbaan, het hoofd te bieden.

Het gevoel dat ik een instrument kon bespelen zonder daarbij pijn te beleven in de nek en lage rug zorgde ervoor dat ik heel anders kon gaan muziek maken en lesgeven. Ik leerde daar dat het enorm belangrijk is om goed naar jouw eigen lichaam te luisteren en dat je beter kunt spelen zelfs zonder schade aan het lichaam toe te brengen.

Ik werk in Aalten, maar op dit moment woon ik in Anholt (DLD)

Kees van Egmond

BSR behandelaar

In maart 2020 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Academy in Dorchester, Verenigd Koninkrijk.

Ik woon sinds 2002 in Lintelo, gemeente Aalten, samen met mijn echtgenote Ada. We hebben drie geweldige kinderen die inmiddels allemaal de deur uit zijn. Sinds kort zijn we de trotse grootouders van onze kleinzoon Otto.

Het contact met Body Stress Release is eigenlijk ontstaan door Ada. Zij had een aantal lichamelijke klachten overgehouden aan het vele en langdurige hoesten als gevolg van kinkhoest. Toen bleek dat de reguliere fysiotherapie geen verdere behandelmogelijkheden meer bood tot volledig herstel kwamen we in contact met Body Stress Release. Al na de eerste release waren we enthousiast over het overweldigende resultaat.

Sinds een aantal jaren kom ik ook in de Body Stress Release praktijk in Aalten. Al sinds mijn tienertijd heb ik rugklachten gehad, mede door mijn lichaamslengte. Mijn rug is ook altijd mijn zwakke plek gebleven, de plek waar zich spierspanning vastzet vanwege stress en overbelasting. In het verleden bij rugklachten was ik noodgedwongen een aantal dagen aan bed gebonden, met Body Stress Release wordt het lichaam direct aangezet deze lichaamsspanning weer los te laten zodat de rug zich kan herstellen.

Na een lange carrière in de automatiseringstechniek heb ik de bakens verzet door een opleiding te gaan volgen tot Body Stress Release Practitioner. Graag wil ik anderen helpen de vastgezette spierspanning los te laten door het zelfherstellende vermogen van hun lichaam te activeren en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.

Mieke van Doorn

Receptie

Sinds juni 2017 ben ik met veel plezier werkzaam aan de receptie bij de Body Stress Release praktijk te Aalten.

Samen met mijn vriend Gerard wonen wij te Aalten.

Voordat ik kwam te werken bij de praktijk was ik door middel van behandelingen ook al bekend met BSR. Door pijn en trauma van een tweetal auto ongelukken was ik erg futloos en gestrest van de dagelijkse pijn. Door de releases ben ik mij lichamelijk en geestelijk een stuk beter gaan voelen!

Voor vragen en/of het maken van afspraken sta ik u graag te woord. Graag tot ziens en horens in de BSR praktijk te Aalten!

Wij zijn Body Stress Release, wilt u
kennis maken?

Afspraak maken