Wilt u een afspraak maken? Bel, mail of app ons gerust!
Bij geen gehoor zullen wij ons best doen u zo spoedig mogelijk terug te contacten.

Tarieven vanaf 1 januari 2021 per behandeling:

Volwassenen €56,- 
Kinderen (tot 12 jaar) €44,-
Baby’s (tot 1 jaar) €30,-

Contact gegevens

Body Stress Release Aalten
Hamelandroute 72A
7121 GZ Aalten
receptie@bsr-aalten.nl

Ook bereikbaar via WhatsApp op ons vast nummer 0543-820 396

Genoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling uitsluitend na de behandeling per pin of contant. De kwitantie krijgt u per mail toegestuurd voor eventuele declaratie bij de zorgverzekeraar.

Vergoeding

De behandelaren in deze praktijk zijn aangesloten bij de Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN) en CAT collectief (level 3 therapeut). Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (gedeeltelijk) de BSR sessies, mits u een aanvullende verzekering hebt. Wij adviseren u vooraf dit te checken bij uw zorgverzekeraar. Voor 2021 zullen de volgende zorgverzekeraars ons vergoeden:

Zilveren Kruis (Avéro Achmea is in 2020 gefuseerd met de Zilveren Kruis), Pro Life, Aevitea, ONVZ, PNO zorg, VvAA, Menzis, PMA.

Body Stress Release 24608

BSR (Body stress release) is een behandelmethode die als doel heeft het lichaam te helpen bij het loslaten van vastgezette spierspanning die is ontstaan door lichamelijke, emotionele of mentale overbelasting. Bij Body Stress Release wordt er door middel van lichte handmatige impulsen spanning die vastzit in het lichaam, in de spieren, verwijderd. Dit vermindert zowel lichamelijke klachten als klachten die kunnen ontstaan door stress.

Prestatiecodes | CATvergoedbaar

Wachttijd praktijk

In verband met de grote interesse in Body Stress Release kampen wij met overvolle agenda’s en is er helaas een wachttijd voor het opstarten van nieuwe cliënten.

Uiteraard kunt u ons altijd contacten voor informatie of om de afspraken vooruit te plannen!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.