Rene Lensink
BSR behandelaar

In september 2009 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Acadamy in Rondevlei, Zuid-Afrika. Het was een fantastische ervaring die mijn verwachtingen helemaal overtroffen.

Ik woon in Aalten en heb een zoon (Sep) en twee dochters (Lot en Puk).

Mijn eerste contact met Body Stress Release is ontstaan na de geboorte van Lot. De eerste maanden huilde zij enorm veel. Volkomen radeloos zijn wij op
zoek gegaan naar een manier om haar te helpen. Dit nadat de reguliere geneeskunde had aangegeven niet te weten wat er met haar aan de hand was.

Na een aantal dingen geprobeerd te hebben zijn wij terecht gekomen bij Body Stress Release. Na 2 behandelingen was het huilen over! Wat een opluchting voor Lot en natuurlijk ook voor ons. Ik was getroffen door de kracht en de eenvoud van Body Stress Release. Na het tweede bezoek met Lot bij de praktijk in Eibergen stond mijn besluit al vast: Dit wil ik ook doen!

Zelf heb ik daarna ook met verbluffende resultaten Body Stress Release ervaren. Doordat ik jarenlang flink gesport heb en daarbij de nodige valpartijen heb meegemaakt, was mijn onderrug al jaren stijf en pijnlijk. Dit was soms zo intens dat ik niet eens in staat was mijn eigen sokken aan te trekken, laat staan veters te strikken. Inmiddels voel ik mij superfit om de uitdaging aan te gaan om zelf een praktijk te starten en zoveel mogelijk mensen te helpen met Body Stress Release.

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie GAT geschillen”


Gegevens zorgverlener

Kvk nummer : 09189375
BTW-nummer : NL001865379 B34
AGB code : 90-042818
BSRAN nr. : 049
CAT vergoedbaar : CM 1574-30-09-18
Behandeling : Lichaamsgerichte therapie
Prestatiecode : 24608 Body Stress Release