Susanne Huber
BSR behandelaar – Emmett therapeut

Ik werk sinds 2008 met BSR. In dat jaar ben ik ook weer teruggekomen uit Zuid-Afrika, waar ik sinds 1990 gewoond heb.

Voordat ik de opleiding tot BSR Practitioner heb gedaan was ik professioneel muzikant. Ik gaf les in viool en ritmische instrumenten. Daarnaast heb ik in verschillende orkesten in Duitsland gespeeld en ook in het orkest van Kaapstad (Zuid-Afrika).

In Zuid- Afrika ben ik zodoende ook in aanraking gekomen met BSR. BSR is de techniek die mij en mijn collega’s hielp om de uitdagingen wat betreft gezondheidsklachten, die muzikanten oplopen in hun loopbaan, het hoofd te bieden.

Het gevoel dat ik een instrument kon bespelen zonder daarbij pijn te beleven in de nek en lage rug zorgde ervoor dat ik heel anders kon gaan muziek maken en lesgeven. Ik leerde daar dat het enorm belangrijk is om goed naar jouw eigen lichaam te luisteren en dat je beter kunt spelen zelfs zonder schade aan het lichaam toe te brengen.

Ik werk in Aalten, maar op dit moment woon ik in Anholt (DLD)

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie GAT geschillen”


Gegevens zorgverlener

Kvk nummer : 70018820
BTW-nummer : NL 002521668 B54
AGB code : 90-104754
BSRAN nr. : 045
CAT vergoedbaar : CM 1659-25-11-18
Behandeling : Lichaamsgerichte therapie
Prestatiecode : 24608 Body Stress Release