Johan Bouwer
BSR behandelaar

In september 2013 ben ik afgestudeerd aan de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika; Het land waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond.

Body Stress Release heeft mij veel gebracht;

Mijn lichamelijke herstel na een ernstig fietsongeluk waarna ik vastbesloten was om van deze techniek mijn beroep te maken.

Een fantastische opleidingstijd waarbij ik mijn Nederlandse liefde ontmoet heb en bij wie ik sinds juli 2016 mee samenwoon en waarna ik met veel plezier en passie mijn nieuwe vak kon gaan uitoefenen.

Mijn vrouw en ik werken samen in onze praktijk in het midden van het land en daarnaast heb ik het genoegen om 2 dagen per week in Aalten te werken met Rene en Susanne. Ik vind het dagelijks een voorrecht om Body Stress Release te mogen uitoefenen omdat deze techniek zulke fantastische resultaten oplevert. Het is zo mooi om te zien waartoe iedereen zelf in staat is zodra we een beroep doen op ons zelfherstellend vermogen: lichaamsspanning loslaten waarna herstel kan intreden. Ik wens u veel ontspanning en herstel toe!

“Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Quasir.
Quasir is een rijks erkende en volledig onafhankelijke geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: 
www.quasir.nl


Gegevens zorgverlener

Kvk nummer : 67839193
BTW-nummer : NL 002481190 B24
AGB code : 90-103194
BSRAN nr. : 129
VBAG : 22003007
RBCZ : 200490R
Behandeling : Lichaamsgerichte therapie
Prestatiecode : 24608 Body Stress Release